Неформальное заседание 5+2
Print Send by email
09:03, 21 апр 2015

Участники переговоров в формате 5+2 по приднестровскому урегулированию проведут сегодня, 21 апреля, неформальное заседание, передает IPN.

Вице-премьер по реинтеграции Виктор Осипов отметил ранее, что эта встреча не имеет повестки дня, и на заседании будут предложены темы, которые должны быть рассмотрены на следующей встрече в формате 5+2.

Встречи в переговорном формате 5+2 не проходили еще с прошлого года. После сегодняшнего заседания не предусмотрены заявления для прессы.


(4) comentarii
Vasile
09:39, 21 апреля 2015

Se vede o dezmortire pozitiva in dialogul cu separatistii din stinga Nistrului, nu stiu eu daca e doar meritul lui Osipov, sau si situatia de conjungtura geopolitica dar e in favoarea Republicii Moldova si apar germeni de speranta la o reintregire a statului nostru care prea mult a asteptat asa premise.

Cornel
09:49, 21 апреля 2015

Vasile pina la urma cred ca este important rezultattul dar nu discutiile, bun pe timpul cit Carpov a fost viceministru pe aceste problema problema a fost hibernata. Sper si cred c a Osipov pina la urma va reusi ceva considerabil in acest sens.

Ilie
09:53, 21 апреля 2015

A dat un impuls pozitiv Osipov negocierilor cu autoritatile de la Tiraspol, a fost activizat dialogul pe toate platformele existente, dintre care cel mai important e anume formatul 5+2 care in ultimii ani a fost pur si simplu inghetat

vovan
11:18, 21 апреля 2015

Un om potrivit la locul potrivit. Cu venirea lui Osipov in functia respectiva se simte un progres evident in relatiile cu Transnistria, incepind de la faptul ca deja moldovenii nu o sa aiba nevoie de acea carte verde pentru a trece pe partea stinga a Nistrului

Ваше имя

Комментарий Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ОБЪЯВЛЕНИЕ

Посмотреть все

ПРЕСС-РЕЛИЗ

Orange Moldova

Orange Systems вдохновляет IT сообщество попробовать новый рецепт работы в IT

КБ «Mobiasbanca – Groupe Société Générale» S.A.

Международная Финансовая Ггруппа Societe Generale объявляет о продаже ОТР БАНК контрольного пакета акций Mobiasbanca Societe Generale (Молдова)

Посмотреть все

Conferinþe IPN [HD] | Tehnologiile ºtiinþifice bazate pe probe în monitorizarea campaniei electoraleConferinþe IPN [HD] | Republica Moldova, de la promisiuni la realizãri, raport
Conferinþe IPN [HD] | Gheorgihi Grozav: Prezentarea Programului electoralConferinþe IPN [HD] | Cãlin Vieru: Noutãþi importante despre evoluþia campaniei electorale
Посмотреть все
banner creditex