În capitală începe aplicarea marcajului rutier
Print Send by email
11:29, 15 Mai 2019

Lucrările de aplicare a marcajului rutier pe străzile capitalei încep de joi, 16 mai. Prioritar, marcajul se va aplica pe trecerile de pietoni din preajma instituțiilor de învățământ. După aplicarea marcajului transversal, muncitorii vor aplica marcajul longitudinal.

Solicitat de IPN, directorul întreprinderii municipale „Exdrupo”, Marcel Zastînceanu, a declarat că aplicarea marcajului urma să înceapă astăzi, însă din cauza timpului ploios a fost amânată pentru mâine. Primele lucrări vor fi executate în sectorul Râșcani.

Agentul economic care a câștigat licitația a furnizat primele 18 tone de vopsea, aceasta fiind aproape jumătate din cantitatea necesară pentru prima etapă de aplicare a marcajului rutier. În total, pentru prima și a doua etapă, din luna septembrie, sunt necesare 70 de tone de vopsea. Este vorba despre vopsea pe bază de acril.

Pentru procurarea vopselei se vor cheltui în jur de două milioane de lei.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mișcarea ,,PRO" europarlamentarele, parcusul europen și reunirea RM cu RomâniaConferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".
Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"
Vezi toate
banner creditex