Itinerar scurtat pentru mai multe rute de troleibuz spre suburbii
Print Send by email
14:20, 11 Ian 2019

Transportul public circulă pe toate rutele municipale, însă două linii de troleibuz cu itinerar spre suburbii – nr. 31 și nr. 33, spre Sângera și Stăuceni – și-au scurtat traseul până la intrarea în localitate. Totodată, linia de autobuz nr. 31, care circulă până la Vadul lui Vodă, merge doar până în localitatea Budești, iar ruta nr. 46 circulă până la intrarea în comuna Ghidighici, transmite IPN.

Administrația Parcului Urban de Autobuze a decis retragerea de la rută a celor nouă autobuze cu remorcă. Măsura este luată în scopul evitării blocajelor de trafic.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău, către ora 13.00, străzi închise nu sunt, deși, temporar, pe anumite segmente se înregistrează blocaje din cauza accidentelor de circulație sau deplasării lente a mașinilor din cauza ninsorii.

Autoritățile municipale îndeamnă cetățenii să utilizeze transportul public, în locul mașinilor personale; automobiliștii să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină în timp util. De asemenea, agenții economici din Chișinău și gestionarii de imobile sunt chemați să-și curețe zăpada de pe teritoriul în care activează.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze la Dispeceratul central municipal, tel.: (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex