Sistări de apă în localitățile Tohatin și Cheltuitor
Print Send by email
05:13, 20 Noi 2018

De marți până vineri, 20-23 noiembrie, în intervalul orelor 09.00 și 17.00, va fi sistată alimentarea cu apă a rețelelor din localitățile Tohatin și Cheltuitor, consumatorii fiind îndemnați să-și facă din timp rezerve de apă, transmite IPN.

Furnizorul, întreprinderea „Apă-Canal Chișinău”, menționează că sistările au loc în legătură cu lucrările de reabilitare a apeductului din comuna Tohatin, finanțate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Băncii Europene de Investiții.

Furnizorul de apă își cere scuze pentru incomoditatea creată și dă asigurări că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru a finaliza lucrările în cât mai scurt timp.

Pe perioada lucrărilor, întreprinderea va trimite cisterne cu apă acolo unde vor fi solicitate.  Pentru informații suplimentare consumatorii pot suna la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele Asociației Republicane Obștești ,,Protecția Consumatorului"Conferințe IPN [HD] |Eficientizarea managementului administratorilor imobililor din domeniul locativ
Conferințe IPN [HD] | Lansarea Indexului Egalității de GenConferințe IPN [HD] | Proiectul ,,Vot informat și asumat" - prezentarea rezultatelor
Vezi toate
banner creditex