În capitală au fost amenajate patru spații de joacă pentru copii
Print Send by email
12:28, 12 Sep 2018

În capitală au fost amenajate primele patru spații de joacă pentru copii, care sunt parte a Programului municipal de amenajare a zonelor destinate activităților sportive și de agrement în curțile blocurilor locative din capitală.

Solicitat de IPN, șeful Secției amenajare și salubrizare din cadrul Direcției locativ-comunale și amenajare, Vasile Efros, a declarat că echipamentele pentru locurile de joacă sunt produse în Ucraina și livrate de către o compania din Republica Moldova. Costurile totale pentru amenajarea unui spațiu de joacă se ridică la 120 de mii de lei. Termenul de exploatare a instalațiilor este de aproximativ zece ani, însă pe parcurs se intervine cu lucrări de întreținere.

Complexul are două tobogane, scrânciob, carusel, figurine pe arc. De asemenea, sunt instalate bănci, iar în jur se amplasează gard de tip banchetă, pe care te poți așeza. Primele patru spații de joacă sunt pe adresele: strada Muncești, 782/2, 814, strada Botanica Veche, 43/1 și strada Trandafirilor, 15.

Proiectul prevede amenajarea a 70 de spații de joacă pentru copii, 25 de terenuri fitness și workout și 5 terenuri sportive. Bugetul este de 12 milioane de lei.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

[imas]

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Agenția de inspectare și restaurare a monumentelorConferințe IPN [HD] | Impactul Rezoluției Parlamentului European din 14.11.2018
Conferințe IPN [HD] | Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din RMConferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165
Vezi toate
banner creditex