În capitală se vor auzi focuri de armă și explozii. Poliția desfășoară exerciții antitero
Print Send by email
05:01, 14 Mar 2018

Cetățenii sunt îndemnați să-și păstreze calmul la auzirea focurilor de arme și a unor  explozii puternice în sectorul Botanica al capitalei. Miercuri, 14 martie, începând cu ora 10.00, pe stadionul Zimbru, poliția va desfășura exerciții antitero, transmite IPN.

Este vorba despre exercițiul tactic cu tematica: „Simularea unui atac terorist în timpul unui meci de fotbal”, desfășurat de către Inspectoratul General al Poliției, în colaborare cu Poliția din Polonia și Franța.

IGP roagă cetățenii care se vor afla în imediata apropiere a stadionului, dar și a instituțiilor din preajmă, să păstreze calmul, să manifeste un comportament decent și adecvat și să urmeze indicațiile forțelor de ordine dislocate în regiune.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex