Festivalul-concurs „Crizantema de Argint” se lansează săptămâna viitoare
Print Send by email
10:57, 17 Feb 2018

Iubitorii de romanțe sunt invitați în zilele de 23, 24 și 25 februarie la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, începând cu ora 18.00, la Festivalul-concurs de creație și interpretare a romanței românești „Crizantema de Argint”. Participanții ediției a XXII-a, cu genericul „Romanța ne unește”, vor fi acompaniați de către orchestra de muzică populară „Folclor”, dirijor, Petre Neamțu, transmite IPN.

Vineri, 23 februarie, va avea loc concursul la secțiunea creație. Sâmbătă, 24 februarie, se va desfășura concursul la secțiunea interpretare, iar duminică, 25 februarie, va avea loc Gala Laureaților.

Au fost invitați pentru recitaluri: Matilda Pascal-Cojocărița, Ștefan Cigu și, Alina Mavrodin-Vasiliu din România, Vladimir Samsonov din Federația Rusă, Mihail Muntean și Silvia Goncear, Chișinău.

Intrarea este liberă la primele două seri ale festivalului.

Festivalul-concurs de romanțe a fost lansat în anul 1992. În 2012, după XX de ediții, a fost întrerupt din lipsă de finanțe și a început să fie organizat din nou începând cu 2017.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fărădelegi în stilul anilor 90 la FăleștiConferințe IPN [HD] |Sesizarea Curții Constituționale privind  invalidarea alegerilor
Conferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la Strasbourg
Vezi toate
banner creditex