Prețurile la piață nu diferă de cele de săptămâna trecută
Print Send by email
09:56, 09 Dec 2017

La Piața Centrală din capitală, prețurile fructelor, legumelor, lactatelor și cărnii au rămas practic la nivelul celor de săptămâna trecută. Carnea de vită și de porc pornește de la 65 de lei kilogramul. Brânza de oi costă 85 de lei/kg, cașul de vaci – 40 de lei/kg. Zece ouă pot fi cumpărate cu 18‑20 de lei. Comercianții spun că prețurile vor crește mai aproape de sărbători, transmite IPN.

Prețul unui kilogram de roșii pornește de la 25 de lei kilogramul. Castraveții se vând cu 35 de lei. Ardeii grași autohtoni costă 25 lei/kg, iar cei de import – dublu. Ardeii capia se vând cu 40 de lei. Vânata este la prețul de 30 de lei kilgramul. Cartofii, ceapa, morcovul sau sfecla roșie – toate pot fi cumpărate cu prețul vechi de 5 sau 6 lei/kg. Varza se vinde cu 3 lei. Prețul legăturilor de ceapă verde, pătrunjel și de mărar este de 3 lei.

Ciupercile se vând cu 23 de lei kilogramul. Miezul de nuci pornește de la 130 de lei/kg. Prunele uscate variază între 40 și 50 de lei kilogramul. Un kilogram de roșii murate costă 20 de lei, castraveți – 15 lei. Varza murată este tot 15 lei, iar pepenele verde murat – 50 lei/kg.

Pentru un kilogram de crap va trebui să scoatem din buzunare 55 de lei, iar pentru un kilogram de caras – de la 30 de lei în sus. Crevetele de mare costă aproape 130 de lei kilogramul, bibanul – 82 de lei, calmarul pornește de la 75 de lei kilogramul, iar macroul este de 45 de lei/kg.

Strugurii și perele se vând cu 12 lei. Prețul unui kilogram de mere pornește de la 7‑8 lei. Cirticelele se vând cu 22-35 de lei kilogramul și mai mult. Bananele se dau cu 25 de lei. Lămâia este 30 lei/kg, iar rodiile se vând cu 33 lei/kg.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | De ce trebuie micșorat tariful pentru gazele naturaleConferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploare
Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Vezi toate
banner ceu
banner creditex