Sistări de apă în capitală
Print Send by email
11:27, 05 Dec 2017

Consumatorii din bulevardul Mircea cel Bătrân, 29-31, inclusiv cu fracții; cei din străzile I. Dumeniuc, 4 și M. Sadoveanu, 34-38, din capitală vor rămâne miercuri, 6 decembrie, fără apă la robinet. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, sistările sunt planificate între orele 09.00 și 17.00, timp în care vor fi executate lucrări de branșare a apeductului nou-construit din bulevardul Mircea cel Bătrân, 29, transmite IPN.

În același interval, este planificată întreruperea furnizării apei potabile pe străzile Iazului, 1, inclusiv cu fracții; Socoleni, 14-18, inclusiv cu fracții; Studenților, 2-12, 7-13, inclusiv cu fracții; stradela Studenților, 8, 4/2 și Ceucari, 10-12, inclusiv cu fracții. Motivul sistărilor este executarea lucrărilor de înlocuire a robinetelor și contoarelor.

Tot miercuri, între orele 09.30 și 13.00, va fi sistată apa pe strada M. Sadoveanu, 2 și 2/5. În legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice la o stație de pompare, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective. Din aceleași motive, între orele 13.00 și 17.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe bulevardul Dacia, 60, inclusiv cu fracții.

Furnizorul îndeamnă consumatorii de pe adresele indicate să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numerele de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex