Silvia Radu a dispus să fie scos bradul din PMAN
Print Send by email
11:54, 02 Dec 2017

Primarul general interimar Silvia Radu a dispus să fie scos bradul instalat în această dimineața în Piața Marii Adunări Naționale. Într-o postare pe Facebook, edilul a scris că Pomul de Crăciun a ajuns la Chișinău foarte distrus. Potrivit Silviei Radu, un nou brad va fi cumpărat, iar cei care au greșit sau au procedat așa în mod intenționat vor suporta consecințele, transmite IPN.

„Unii foarte tare își doresc ca locuitorii Chișinăului sa nu aibă brad de Crăciun anul acesta, dar eu foarte tare îmi doresc ca bradul sa fie și va fi unul frumos, chiar dacă mai întârziem câteva zile. Ca să elimin orice noi posibile riscuri, voi cumpăra personal acest brad, din bani proprii, îl voi dona municipalității din partea mea pentru locuitorii Chișinăului”, a scris Silvia Radu.

Pomul de Crăciun, pe care municipalitatea l-a cumpărat din Ucraina, a ajuns la Chișinău distrus, după zile de așteptare. Acesta a fost instalat în Piața Marii Adunări Naționale în această dimineață. Muncitorii de la Spații Verzi au tăiat crengile care s-au deteriorat în timpul transportării. Acestea urmau să fie înlocuite cu crengi noi, fixate cu ajutorul unor tije.

Bradul a fost cumpărat cu peste 15 mii de lei, din regiunea Ivano-Frankivsk, și trebuia să fie împodobit până pe 30 noiembrie, astfel încât să fie inaugurat la Chișinău pe 1 decembrie.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex