Pomul de Crăciun a ajuns la Chișinău
Print Send by email
10:16, 02 Dec 2017

Pomul de Crăciun, pe care municipalitatea l-a cumpărat din Ucraina, a ajuns la Chișinău, după zile de așteptare. Acesta a fost instalat în Piața Marii Adunări Naționale. Muncitorii de la Spații Verzi au tăiat crengile care s-au deteriorat în timpul transportării. Acestea vor fi înlocuite cu crengi noi, care vor fi fixate cu ajutorul unor tije, ca bradul să arate frumos, transmite IPN.

Muncitorii spun că împodobirea bradului este lăsată pentru altă zi, pentru că plouă. Cel mai probabil, o vor face duminică. Iar inaugurarea ar putea avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Bradul a fost cumpărat cu peste 15 mii de lei, din regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina, și are înălțimea de 29 de metri. Potrivit unei dispoziții semnate mai devreme de Silvia Radu, întreprinderile municipale urmau să împodobească Pomul de Crăciun până joi, 30 noiembrie, iar inaugurarea a fost anunțată pentru 1 decembrie, ora 17.30.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex