Sediul central al „Apă-Canal Chișinău” a fost iluminat de sărbători
Print Send by email
02:40, 02 Dec 2017

Societatea pe Acțiuni „Apă-Canal Chișinău” a dat startul sărbătorilor de iarnă. Pe sediul central al furnizorului de apă în seara de vineri, 1 decembrie, a fost conectat iluminatul festiv de sărbători. Clădirea a fost decorată cu sute becuri LED multicolore, ornamentate în formă de doi brazi, fulgi de nea și ploaie de stele, transmite IPN.

Directoarea generală ACC, Veronica Herța, a declarat că iluminarea festivă a sediului central este o premieră, dar care cu siguranță va deveni o tradiție frumoasă. În holul întreprinderii, unde a fost instalat un Pom de Crăciun, a fost amplasată și o urnă în care angajații ACC pot lăsa un mesaj pentru Moș Crăciun, iar cele mai ingenioase urmează a fi premiate. De asemenea, angajații întreprinderii vor putea face donații sub formă de bani sau daruri, care urmează să ajungă la copii din orfelinat.

„Vrem să dăm startul spiritului sărbătorilor de iarnă, cu toate că afară plouă. Luna decembrie este importantă pentru cei care lucrează la Apă-Canal și nu doar din motiv că sunt în așteptarea magiei, dar și pentru că este luna în care s-a născut „Apă-Canal Chișinău”. În data de 12 decembrie „Apă-Canal Chișinău” face exact 125 de ani. Sperăm că pe parcursul acestor 125 de ani am adus bucurii în casele consumatorilor, cu toate că recunoaștem că sunt și anumite probleme. Ceea ce ne dorim e ca să înțelegem cu toții că atunci când suntem noi mai buni între noi, așteptările pe care le avem, se realizează mai repede și mai ușor”, a spus Veronica Herța.

Iluminatul de sărbători pe sediul central ACC va fi conectat până pe 14 ianuarie.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex