Un autobuz va circula la piața de vechituri din strada Tăbăcăria Veche
Print Send by email
17:10, 01 Dec 2017

Din 2 decembrie și până pe 1 februarie, ruta de autobuz nr.50 va circula, cu titlu de experiment, pe traseul „bd. Iurie Gagarin – Tăbăcăria Veche”. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul interimar Silvia Radu, după ce vizitatorii pieței de vechituri din strada Tăbăcăria Veche s-au plâns că lipsește un mijloc de transport în zonă, transmite IPN.

Autobuzul va circula tur: de pe bd. Iu. Gagarin, bd. Dimitrie Cantemir – str. Ismail – Calea Basarabiei – str. Tăbăcăria Veche și retur: str. Tăbăcăria Veche – Calea Basarabiei – Calea Moșilor – str. Ismail –  bd. Dimitrie Cantemir și bd. Iurie Gagarin.

De luni până vineri, de la bd. Iurie Gagarin, autobuzul se va porni la 07.30 și 08.30, iar de la str. Tăbăcăria Veche – la 14.30 și 15.30. Sâmbătă și duminică, de la aceleași stații, autobuzul va porni la 07.00, 8.00 și 9.00 și, respectiv, 14.30 și 15.30.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

[imas]

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Impactul Rezoluției Parlamentului European din 14.11.2018Conferințe IPN [HD] | Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din RM
Conferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165Conferințe IPN [HD] | Apelul activistuli civic Andrei Donica
Vezi toate
banner creditex