Castraveții și roșiile costă la piață practic dublu față de acum o săptămână
Print Send by email
06:42, 07 Oct 2017

Un kilogram de castraveți costă la piață între 23 și 25 de lei, în timp ce săptămâna trecută aceștia puteau fi cumpărați cu 12 și 13 lei kilogramul. Roșiile pot fi cumpărate cu 12-15 lei kilogramul, față de 7-8 lei acum o săptămână. Un kilogram de ardei pornește de la 11 lei, față de 10 lei cât costau săptămâna trecută, transmite IPN.

Și prețul vinetelor a crescut la 15 lei kilogramul, față de 10 lei acum o săptămână. Prețul unui kilogram de gogoșari pornește de la 18 lei. Săptămâna trecută aceștia puteau fi cumpărați și cu 16 lei. Cartofii și ceapa, ca și săptămâna trecută, costă 6 lei kilogramul. Și varza se vinde la prețul de acum o săptămână – 4 lei/kg. Legătura de mărar și pătrunjel costă 3 lei, iar cea de ceapă a rămas tot 4 lei.

Prunele pot fi cumpărate la prețul de săptămâna trecută – 12 lei kilogramul. Strugurii se vând cu 10 lei și mai mult. Prețul pepenilor verzi s-a dublat la 4 lei kilogramul.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex