Deconectări temporare de apă în capitală
Print Send by email
09:14, 26 Sep 2017

Furnizorul de apă din capitală, SA „Apă-Canal Chișinău”, anunță pentru miercuri, 27 septembrie, sistări temporare pe strada Cuza-Vodă, 17-19 inclusiv cu fracții. Deconectările sunt programate între orele 09.00 și 17.00, timp în care vor fi făcute lucrări de înlocuire a robinetelor și contoarelor, transmite IPN.

Tot miercuri, din același motiv apa va fi sistată pe străzile Livezilor, Renașterii și Bogdan P. Hașdeu din comuna Stăuceni. Furnizarea apei potabile va fi întreruptă între orele 09.00 și 17.00.

Furnizorul îndeamnă consumatorii să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie se va vota Reîntregirea ȚăriiConferințe IPN [HD] | Prețul inegalității din Moldova
Conferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursuluiConferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurile
Vezi toate
banner ceu
banner creditex