Trei automobile au ars în capitală
Print Send by email
08:35, 26 Sep 2017

Trei automobile au ars în această dimineață, 26 septembrie, în sectorul Râșcani al capitalei. Deocamdată nu se cunoaște de la ce au luat foc autoturismele, transmite IPN.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, în jurul orei 05.40, pompierii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Tudor Vladimirescu. Conform primei informații, un autovehicul de model „Hyundai” a fost cuprins de flăcări. În urma arderii a fost afectată partea din spate a autoturismului.

Cel de-al doilea incendiu, în care au fost implicate două mașini, a avut loc pe strada Dimo. Flăcările au distrus parțial o mașină de model „Nissan” și una de model „Toyota”. Pompierii au reușit în mai puțin de 15 minute să localizeze arderea.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursuluiConferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurile
Conferințe IPN [HD] | Un grup de experți în energetică, adresare către ANREConferințe IPN [HD] | Licitații cu probleme la achiziția alimentelor în școli
Vezi toate
banner ceu
banner creditex