Restricții de circulație anunțate pentru sâmbătă și duminică
Print Send by email
09:02, 22 Sep 2017

Sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 14.00, și până a doua zi la aceeași oră, va fi sistată circulația rutieră pe strada Gh. Asachi, intersecție cu str. Mitropolit Gurie Grosu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice. Potrivit unui comunicat de presă al autorităților municipale, citat de IPN, troleibuzele de pe ruta nr. 5 nu vor circula pe durata lucrărilor.

Rutele de troleibuz nr. 3, 10 și nr. 24 se scurtează până la str. A. Mateevici, iar nr. 13 – la Piața „Pan Halippa”.

Troleibuzele nr. 2 vor circula pe un itinerar modificat: de la bulevardul Traian pe bulevardul Dacia, viaduct, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni, A. Mateevici, Vasile Alecsandri, Șoseaua Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, bd. Traian.

Autobuzul nr. 11 și microbuzele nr. 120, 116, 124, 169, 178 și 192 vor circula de la str. Gh. Asachi pe str. V. Korolenko, N. Testemițanu, Ion Inculeț, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie se va vota Reîntregirea ȚăriiConferințe IPN [HD] | Prețul inegalității din Moldova
Conferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursuluiConferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurile
Vezi toate
banner ceu
banner creditex