Unele legume, mai ieftine
Print Send by email
09:46, 16 Sep 2017

Față de săptămâna trecută, la piață se atestă prețuri mai scăzute la unele legume. Un kilogram de roșii poate fi cumpărat și cu 5 lei. Castraveții pornesc de la 7-8 lei kilogramul, în timp ce acum o săptămână ajungeau la 10 lei. Un kilogram de ardei pornește de la 9 lei, iar de vinete – de la 10 lei. Săptămâna trecută atât ardeii, cât și vinetele costau 10 lei kilogramul, transmite IPN.

Prețul unui kilogram de gogoșari pornește de la 15 lei, iar săptămâna trecută începea cu 18 lei-22 de lei. Dovleceii se vând cu 8 lei kilogramul. Cartofii la majoritatea tarabelor sunt la prețul de săptămâna trecută – 6 lei per kilogram, în unele locuri cartofii pot fi cumpărați și cu 5 lei. Varza se vinde la prețul de 4-5 lei/kg. Dacă săptămâna trecută verdeața costa 5 lei legătură, astăzi poate fi găsită cu 4 lei.

Sunt în creștere însă prețurile unor fructe de sezon. Prunele pot fi cumpărate cu 13 lei/kg. Săptămâna trecută costau 8 lei. Un kilogram de coarne se vânde cu 15 și18 lei. Zmeura este la prețul de 30 de lei kilogramul. Prețul unui kilogram de struguri este de 12 lei, în creștere ușoară față de acum o săptămână. Piersicii se vând la prețul de săptămâna trecută – 12 lei kilogramul.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex