Ședința CMC, amânată pentru marți
Print Send by email
14:12, 07 Sep 2017

Ședința Consiliului municipal Chișinău a fost amânată pentru marți, 12 septembrie, la solicitarea consilierilor Partidului Socialiștilor. Liderul fracțiunii, Ion Ceban, a declarat că la mai multe subiecte propuse pentru ordinea de zi există întrebări. Socialiștii au cerut autorilor să prezinte detalii către ședința amânată pentru marți, transmite IPN.

Printre subiectele invocate se numără accesarea unui credit de 11 milioane de euro pentru reparația Stației de epurare. Banii urmează să fie contractați în baza unui acord semnat de către Apă-Canal Chișinău. Un alt subiect la care socialiștii cer mai multă claritate este alocarea a încă 3 milioane de euro pentru lucrările de reparație a bulevardului Ștefan cel Mare. „În acest context, pe subiectele cu adevărat importante PSRM cere pauză până marți, ora 10.00, și solicită pe intern să creăm un grup de lucru care să se clarifice pe aceste subiecte”, a spus Ion Ceban.

Liberalul Ion Cebanu a venit cu îndemnul ca aleșii locali să continue ședința, dat fiind faptul că de o lună CMC nu se mai întrunește în ședințe, iar pe ordinea de zi sunt chestiuni importante. Îndemnul a rămas fără răspuns, iar socialiștii au părăsit sala. În lipsă de cvorum ședința nu a putut continua.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | De ce trebuie micșorat tariful pentru gazele naturaleConferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploare
Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Vezi toate
banner ceu
banner creditex