Deflagrație la Fălești. Un copil a murit, iar o femeie este grav rănită
Print Send by email
05:01, 04 Sep 2017

O deflagrație puternică s-a produs duminică dimineața, 3 septembrie, într-o gospodărie din în satul Hrubna Nouă, raionul Fălești. Ca urmare, o femeie în vârstă de 48 de ani a fost transportată la spital în stare gravă, iar nepoata acesteia în vârstă de patru ani a fost dată dispărută. După câteva ore de căutări, copilul a fostă găsit fără suflare sub dărămături, transmite IPN.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, ajunși la fața locului, salvatorii au constat că interiorul casei a fost deteriorat în urma unei explozii, iar o femeie avea nevoie de îngrijiri medicale. Fetița de patru ani era de negăsit. Pentru lucrările de căutare a copilului, în teren au mai intervenit încă 10 salvatori din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 2 Bălți, dar și sătenii. După mai bine de trei ore de căutări, copilul a fost găsit mort, cu traumatisme în regiunea capului. Echipele de salvare au găsit fetița sub dărămături, în exteriorul casei.

Potrivit informațiilor operative, copilul se juca afară, în apropiere de locuință, iar în momentul exploziei, dărămăturile l-au acoperit și rănit. Bunica copilului a fost internată la spital, în stare gravă, cu arsuri pe aproape 75 % din suprafața corpului.

Conform informațiilor preliminare, deflagrația a fost provocată de o butelie de propan-butan. Incendiu nu a fost înregistrat. Cazul este cercetat de către organele de drept, care vor stabili circumstanțele în care s-a produs deflagrația.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex