În cartierul Telecentru se circulă cu dificultate
Print Send by email
11:52, 12 Aug 2017

/12.00/ Elena Bolșenco, șefa Serviciului comunicare și relații publice din cadrul Termoelectrica, a declarat pentru IPN că circulația troleibuzelor a fost reluată, fiind eliberată o bandă pentru transportul public, mașinile fiind redirecționate pe str. Drumul Viilor. De la ora 13.00 va fi pusă la dispoziția șoferilor o a doua bandă.

Circulația transportului public în sectorul Telecentru al capitalei este îngreunată. Noaptea trecută, pe Șoseaua Hâncești, intersecție cu strada Mitropolit Gurie Grosu, au avut loc lucrări de reparație capitală a rețelelor termice, iar traficul rutier urma să fie sistat doar până la ora 05.30 dimineața. Din cauza nefinalizării lucrărilor preconizare, circulația auto este redirecționată și în prima parte a zilei, a declarat pentru IPN șeful Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

Întrebat când va fi reluată circulația troleibuzelor, Gheorghe Morgoci a spus că nu depinde de el, dar de cei care lucrează acolo. Termoelectrică pe pagina de facebook își cer scuze de la locuitorii capitalei pentru incomoditățile create și promite remedierea situației în cel mai scurt timp.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la Strasbourg
Conferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RMConferințe IPN [HD] | Alinierea Republicii Moldova la - Globat Magnitsky Act
Vezi toate
banner creditex