Noapte agitată în 3 cluburi: Poliția a ridicat tărie de calitate dubioasă și alimente vechi
Print Send by email
10:01, 12 Aug 2017

Oamenii legii au depistat numeroase nereguli în trei cluburi de noapte din capitală. Polițiștii au ridicat cantități impunătoare de băuturi alcoolice tari de proveniență și calitate dubioasă, întrucât administratorii n-au prezentat actele necesare impuse de lege. Totodată, s-au depistat produse alimentare cu termene de valabilitate expirate și păstrate în condiții insalubre la temperaturi necorespunzătoare, transmite IPN.

Potrivit Direcției Poliție a municipiului Chișinău, au mai fost identificate mijloace financiare fără a fi contabilizate.

Toate probele depistate au fost sigilate și depozitate până la decizia instanței de judecată, iar factorii de decizie urmează a fi sancționați cu amenzi în mărime de până la 15 mii de lei.
 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex