Noapte agitată în 3 cluburi: Poliția a ridicat tărie de calitate dubioasă și alimente vechi
Print Send by email
10:01, 12 Aug 2017

Oamenii legii au depistat numeroase nereguli în trei cluburi de noapte din capitală. Polițiștii au ridicat cantități impunătoare de băuturi alcoolice tari de proveniență și calitate dubioasă, întrucât administratorii n-au prezentat actele necesare impuse de lege. Totodată, s-au depistat produse alimentare cu termene de valabilitate expirate și păstrate în condiții insalubre la temperaturi necorespunzătoare, transmite IPN.

Potrivit Direcției Poliție a municipiului Chișinău, au mai fost identificate mijloace financiare fără a fi contabilizate.

Toate probele depistate au fost sigilate și depozitate până la decizia instanței de judecată, iar factorii de decizie urmează a fi sancționați cu amenzi în mărime de până la 15 mii de lei.
 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.
Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?Conferințe IPN [HD] | Un grup de inițiativă civică: Careu școlar laic fără cler.
Vezi toate
banner creditex