Cinci persoane au fost reținute în urma incidentului de la Piața Centrală
Print Send by email
10:48, 19 Iun 2017

Cinci persoane au fost reținute ca urmare a evacuărilor cu scandal a comercianților ambulanți de pe străzile adiacente Pieței Centrale, de săptămâna trecută. Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele riscă până la trei ani de închisoare. Declarații în acest sens a făcut șeful adjunct al Direcției municipale de poliție, Silviu Mușuc, la ședința operativă de la Primărie, transmite IPN.

Trei persoane sunt reținute pentru 72 de ore, pe numele unei persoane a fost emis mandat de arest pentru 30 de zile, iar alta se află în arest la domiciliu. Toți cei cinci sunt cercetați penal pentru amenințare sau violență săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească. În urma încăierărilor de săptămâna trecută, au fost rănite trei persoane – un polițist al Inspectoratului Național de Patrulare și doi carabinieri.

Silviu Mușuc a menționat că acțiunile de combatere a comerțului stradal s-au extins pe strada Varlaam de la strada Bulgară până la Tighina inclusiv.

Directorul adjunct al Întreprinderii Municipale „Piața Centrală”, Victor Gutium, a menționat că începând cu ziua de joi și până la sfârșitul săptămânii, în sectorul de legume și fructe, locurile au fost epuizate. Totodată, în pavilionul din partea străzii Tighina mai sunt disponibile în jur de o sută de locuri. Administrația Pieței depune eforturi pentru a face față solicitărilor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex