Eugen Doga și Spiridon Vangheli, donatori de carte
Print Send by email
10:17, 12 Ian 2017

Compozitorul Eugen Doga și scriitorul Spiridon Vangheli sunt primii donatori de carte pentru biblioteca Direcției cultură a municipiului Chișinău, în contextul Zilei Naționale a Culturii, transmite IPN. 

Printre cărțile donate, Eugen Doga a menționat volumul „Din istoria secretă a celui de-al doilea război mondial”. Maestrul spune că pe paginile acestei cărți se regăsește inclusiv destinul nostru, al poporului moldovenesc.

Spiridon Vangheli a adus pentru biblioteca Direcției cultură cea mai recentă carte a sa – „Spionul lui Eminescu". Scriitorul vine și cu o dedicație pentru cititori: „Pentru copiii din orașul Chișinău, ca să înmulțească bucuriile părinților și bucuriile neamului nostru. Creșteți dragi copii, creșteți mai repede și scoateți neamul din impas și să reîntoarceți gloria de altă dată”.

Pentru a avea acces la evenimentele organizate de Primăria municipiului Chișinău cu ocazia Zilei Naționale a Culturii participanții trebuie să doneze o carte.

Ziua Națională a Culturii este marcată, începând cu anul 2012, la 15 ianuarie – data nașterii scriitorului Mihai Eminescu.
 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Consiliului de Presă

A fost publicat proiectul actualizat al „Foii de parcurs” pentru dezvoltarea mass-mediei din R. Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Conducerea Organizației Teritoriale a PPPDA, declarația de părăsire a PPPDA.Conferințe IPN [HD] | Vitalie Țaulean. Procurorii insinuează acuzații iresponsabile.
Conferințe IPN [HD] | Urmașii lui Ștean.Marș conacrat victoriei lui Ștefan cel Mare.Conferințe IPN [HD] | Grigore Petrenco. Contestarea hotărârii CSP.
Vezi toate
banner electoral
banner creditex