Sistări temporare de apă în comuna Cruzești
Print Send by email
09:34, 14 Mai 2016

Locuitorii din comuna Cruzești, municipiul Chișinău, ar putea rămâne luni, 16 mai, fără apă la robinet. Furnizorul îndeamnă consumatorii din localitate să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de demontare a pilonilor vechi, după reconstrucție, de către compania „Gas Natural Fenosa”, de la ora 9.00 până la 17.00, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă în localitate.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"Conferințe IPN [HD] Fundația Roma Awareness
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Grupul de inițiativă al Adunării Consultative
Vezi toate
banner creditex