Luptătoarea Anastasia Nichita va concura în campionatul Indiei
Print Send by email
14:22, 11 Ian 2019

Campioana mondială și europeană printre tineret, luptătoarea Anastasia Nichita va pleca mâine, 12 ianuarie, în India pentru a evolua în campionatul acestei țări, transmite IPN.

Ea va concura pentru clubul Haryana Hammers. La competiție vor evolua inclusiv premiante la Jocurile Olimpice. Competiția pe echipe, la care vor participa 6 cluburi, va dura 3 săptămâni. Luptele vor începe pe 14 ianuarie.

Campionatul Indiei reprezintă o etapă de pregătire către Europenele de tineret Under 23, programate în perioada 4-10 martie în Serbia. Acum o lună, Anastasia Nichita a fost premiată cu trofeul „Talentul anului 2018” de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex