Petrocub a învins-o pe Zimbru
Print Send by email
12:18, 02 Iul 2018

Petrocub învinge pentru a doua oară în istorie echipa Zimbru, scor 2-1, și rămâne la opt puncte în spatele lui Milsami. Totodată, echipa din Hâncești s-a distanțat la șapte puncte de ocupanta locului 4, Speranța, transmite IPN.

Ivanov a deschis scorul în minutul 39, dar Zimbru a egalat în ultimul minut al primei reprize, prin Stînă. După pauză, Ambros a adus victoria pentru Petrocub, în minutul 51.

„A fost un meci în care băieții trebuiau să dea dovadă de caracter și le-a reușit acest lucru. Noile achiziții sunt doar de două zile la noi și sunt sigur că ne vor ajuta. Îi mulțumesc și lui Jessie că și-a manifestat intenția să continue la Petrocub. Suntem o familie unită. Nu în ultimul rând, le mulțumesc și celor care ne susțin”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

În celelalte partide ale etapei a 14-a s-au înregistrat rezultatele: Milsami – Dinamo-Auto 4-0, Sfântul Gheorghe – Speranța 2-2 și Sheriff – Zaria 5-1. Următoarea etapă va avea loc pe 4 august.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex