Petrocub a fost premiată pentru locul 3
Print Send by email
14:15, 29 Noi 2017

Echipa Petrocub-Hâncești, clasată pe locul 3 în Divizia Națională ediția 2017, a fost premiată. Jucătorii, staff-ul tehnic și conducătorii echipei au primit medalii, transmite IPN.

La ceremonia de premiere au fost prezenți conducătorii echipei din Hâncești, Mihai Usatîi și Mihai Crăciun, dar și președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu. Petrocub va reprezenta Moldova în Liga Europei, sezonul 2018-2019.

„Echipe din Europa vor căuta pe hartă unde se află Hâncești. Este un succes important pentru această formație”, a declarat președintele FMF, Pavel Cebanu.

„Am niște băieți extraordinari, care pe parcursul întregului campionat au fost disciplinați, s-au dăruit la maximum și cred că am meritat să urcăm pe podium”, a spus antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex