Naționala de tineret a pierdut din nou în fața Greciei
Print Send by email
07:49, 06 Oct 2017

Selecționata de tineret a Moldovei a cedat și pe teren propriu în fața echipei Greciei, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2019. După 1-5 la Atena, tricolorii au fost învinși cu 0-2 la Chișinău, transmite IPN.

Grecia a marcat cele două goluri fiind în superioritate numerică după eliminarea lui Oancea din minutul 63. Saliakas a deschis scorul patru minute mai târziu, iar Koulouris a stabilit scorul final în minutul 84.

„Oancea nu avea voie să faulteze, știind că are cartonaș galben. Chiar și în zece oameni am continuat să atacăm, dar, din păcate, nu am reușit să înscriem”, a declarat la conferința de presă selecționerul naționalei de tineret, Dănuț Oprea.

Moldova are trei puncte la activ după patru partide. Pe 10 octombrie, tricolorii vor juca pe terenul selecționatei din Belarus, care are cu un punct mai mult. Pe primul loc se află Grecia, cu nouă puncte din nouă posibile.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la Strasbourg
Conferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RMConferințe IPN [HD] | Alinierea Republicii Moldova la - Globat Magnitsky Act
Vezi toate
banner creditex