Naționala de tineret a pierdut din nou în fața Greciei
Print Send by email
07:49, 06 Oct 2017

Selecționata de tineret a Moldovei a cedat și pe teren propriu în fața echipei Greciei, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2019. După 1-5 la Atena, tricolorii au fost învinși cu 0-2 la Chișinău, transmite IPN.

Grecia a marcat cele două goluri fiind în superioritate numerică după eliminarea lui Oancea din minutul 63. Saliakas a deschis scorul patru minute mai târziu, iar Koulouris a stabilit scorul final în minutul 84.

„Oancea nu avea voie să faulteze, știind că are cartonaș galben. Chiar și în zece oameni am continuat să atacăm, dar, din păcate, nu am reușit să înscriem”, a declarat la conferința de presă selecționerul naționalei de tineret, Dănuț Oprea.

Moldova are trei puncte la activ după patru partide. Pe 10 octombrie, tricolorii vor juca pe terenul selecționatei din Belarus, care are cu un punct mai mult. Pe primul loc se află Grecia, cu nouă puncte din nouă posibile.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex