Mai multe adrese disponibile pentru schimbarea sau restabilirea permisului de conducere
Print Send by email
12:19, 16 Apr 2019

Șoferii care vor să-și restabilească sau să-și schimbe permisul de conducere o pot face și la Centrele multifuncționale Chișinău 2, Chișinău 3, Chișinău 4, precum și la Secțiile de înmatriculare a transportului Nr.10 și Nr.11, din str. Calea Iașilor, 14 și str. Socoleni, 1. Până acum, în Chișinău, serviciul era disponibil doar la sedile Agenției Servicii Publice din str. Pușkin, 42 și str. Salcâmilor, 28.

Permisele de conducere se eliberează pentru un termen de zece ani. Agenția Servicii Publice precizează într-un comunicat de presă, citat de IPN, că în 2019 expiră permisul de conducere la peste 19 mii de conducători auto, iar anul 2020, circa 40 de mii de șoferi vor trebui să-și reînnoiască permisul.

Serviciile de schimbare și restabilire a permisului de conducere sunt prestate și de alte 34 de subdiviziuni teritoriale ale ASP din țară. Costurile oscilează între 400 și 2400 de lei, în funcție de termenul de eliberare a documentului.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | REPREZENTANȚI OFICIALI AI ORGANIZAȚIEI INTERNAȚIONALE INTERGUVERNAMENTALE ...Conferințe IPN [HD] | CENTRUL PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTARE
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Imitarea justiției, tortura, refuzul în admiterea medicilor din Chișinău
Vezi toate
banner creditex