Gunoiștea din Rezina arde de câteva zile
Print Send by email
12:45, 07 Noi 2018

Gunoiștea din orașul Rezina arde de câteva zile, localitatea fiind împânzită de fum. La fața locului intervin atât pompierii, cât și subdiviziunile autorităților locale cu tehnica din dotare.

Primarul orașului, Simion Tatarov, a declarat pentru IPN că este vorba despre o gunoiște orășenească obișnuită, care se întinde pe o suprafață de aproximativ trei hectare. Aceasta este gestionată de către Serviciul comunal Rezina. Edilul a menționat că nu se cunoaște deocamdată de la ce a pornit incendiul, fiind dispusă o anchetă.

Gunoiștea este amplasată în zonă industrială, în preajmă fiind trei uzine – una metalurgică și două de ciment.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgentă, Liliana Pușcașu, a declarat pentru IPN că pompierii intervin de sâmbătă. Flacără nu există, dar mocnește în adâncime și acest fapt îngreunează lichidarea incendiului.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex