Gunoiștea din Rezina arde de câteva zile
Print Send by email
12:45, 07 Noi 2018

Gunoiștea din orașul Rezina arde de câteva zile, localitatea fiind împânzită de fum. La fața locului intervin atât pompierii, cât și subdiviziunile autorităților locale cu tehnica din dotare.

Primarul orașului, Simion Tatarov, a declarat pentru IPN că este vorba despre o gunoiște orășenească obișnuită, care se întinde pe o suprafață de aproximativ trei hectare. Aceasta este gestionată de către Serviciul comunal Rezina. Edilul a menționat că nu se cunoaște deocamdată de la ce a pornit incendiul, fiind dispusă o anchetă.

Gunoiștea este amplasată în zonă industrială, în preajmă fiind trei uzine – una metalurgică și două de ciment.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgentă, Liliana Pușcașu, a declarat pentru IPN că pompierii intervin de sâmbătă. Flacără nu există, dar mocnește în adâncime și acest fapt îngreunează lichidarea incendiului.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

[imas]

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Agenția de inspectare și restaurare a monumentelorConferințe IPN [HD] | Impactul Rezoluției Parlamentului European din 14.11.2018
Conferințe IPN [HD] | Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic din RMConferințe IPN [HD] | Proiectul internațional HydroEcoNex BSB165
Vezi toate
banner creditex