Un tânăr a murit într-un accident rutier în apropierea satului Izvoare
Print Send by email
10:32, 09 Oct 2018

Un tânăr de 22 de ani a murit în urma unui accident rutier produs în apropierea satului Izvoare, raionul Florești. Șoferul automobilului în care se afla tânărul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, și mașina s-a izbit violent într-un pilon electric, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare al IGP, șoferul, un tânăr de 24 de ani, și alți doi pasageri, de 19 și 23 de ani, au ajuns la spital cu mai multe fracturi. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01.00.

INP depistează zilnic circa 500 de șoferi care conduc cu viteză excesivă. Pe parcursul a opt luni, din cauza depășirii limitei de viteză, s-au produs peste 600 de accidente rutiere în urma cărora au murit 110 oameni, iar peste 700 s-au ales cu diverse traumatisme.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | De ce alegerile din 24.02.2019 nu pot avea locConferințe IPN [HD] | Alegerile parlamentare 2019 din perspectiva incluziunii tinerilor
Conferințe IPN [HD] | Adresarea președintelui AO ,,Protecția Consumatorului" către consumatorii  RMConferințe IPN [HD] | Organizația obștească ,,Zarea" : Suntem pentru alegeri corecte
Vezi toate
banner eac
banner creditex