Un tânăr a murit într-un accident rutier în apropierea satului Izvoare
Print Send by email
10:32, 09 Oct 2018

Un tânăr de 22 de ani a murit în urma unui accident rutier produs în apropierea satului Izvoare, raionul Florești. Șoferul automobilului în care se afla tânărul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, și mașina s-a izbit violent într-un pilon electric, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare al IGP, șoferul, un tânăr de 24 de ani, și alți doi pasageri, de 19 și 23 de ani, au ajuns la spital cu mai multe fracturi. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01.00.

INP depistează zilnic circa 500 de șoferi care conduc cu viteză excesivă. Pe parcursul a opt luni, din cauza depășirii limitei de viteză, s-au produs peste 600 de accidente rutiere în urma cărora au murit 110 oameni, iar peste 700 s-au ales cu diverse traumatisme.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"Conferințe IPN [HD] Fundația Roma Awareness
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Grupul de inițiativă al Adunării Consultative
Vezi toate
banner creditex