Președintele Igor Dodon a fost implicat duminică într-un accident rutier
Print Send by email
05:17, 10 Sep 2018

Două mașini din coloana oficială a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, au fost implicate duminică, 9 septembrie, într-un accident rutier produs pe traseul Strășeni-Călărași, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliției a emis un comunicat de presă în care se spune că în unul dintre automobile se afla președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu unii membri ai familiei sale. În urma impactului, mașina prezidențială s-a răsturnat.

Martori oculari ai accidentului au relatat că președintele era în mașină alături de mama sa și unul dintre fii. Alții au spus că în mașină era soția șefului statului și unul dintre fii. Președinția nu a emis un comunicat de presă.

La câteva ore de la accident, președintele a scris pe o rețea de socializare că totul este în ordine. Nu are traumatisme grave nici el, nici membrii familiei.

Până la producerea accidentului, președintele a participat la o slujbă la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae din orașul Basarabeasca, oficiată de Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldovei, Vladimir.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Orange Moldova

Orange Systems inspiră comunitatea IT să guste din noua rețetă de a lucra în IT

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Tehnologiile științifice bazate pe probe în monitorizarea campaniei electoraleConferințe IPN [HD] | Republica Moldova, de la promisiuni la realizări, raport
Conferințe IPN [HD] | Gheorgihi Grozav: Prezentarea Programului electoralConferințe IPN [HD] | Călin Vieru: Noutăți importante despre evoluția campaniei electorale
Vezi toate
banner creditex