Fiodor Ghelici: Igor Dodon lucrează în interesul partidului, nu al poporului
Print Send by email
17:39, 27 Iul 2018

Președintele Asociației Obștești „Moldova mea”, Fiodor Ghelici, îi impută președintelui Igor Dodon că lucrează în interesul partidului și nu în interesul poporului, în consecință oamenii continuă să trăiască în sărăcie, așa cum au făcut-o și până la alegerile prezidențiale. Președintele „Moldova mea” a relatat cazul unei femei cu trei copii minori, căreia autoritățile au refuzat să-i ofere ajutor social.

Într-o conferință de presă la IPN, Fiodor Ghelici, a comunicat că femeia, care acum locuiește în chirie împreună cu fratele minor și cu cei trei copii ai ei, la fel minori, a solicitat ajutor la Primăria orașului Călărași, dar nu i s-a oferit.

Vera Agapitova crește trei copii și spune că nu vede altă cale decât să plece peste hotare. Fratele ei, deși este minor, a fost nevoit să-și caute de muncă. A lucrat aproape un an în gospodăria unei familii, unde avea grijă de animalele de pe lângă casă, dar spune că a fost mințit și nu i s-a plătit niciun leu.

Nina Cucu, președintele Comisiei anticorupție în cadrul AO „Moldova mea”, spune că oamenii nevoiași au nevoie de susținere, dar sunt ignorați. Ei sunt transformați în robi, pentru că nu au cunoștințe și nu știu să-și apere drepturile. Minorul din Călărași a fost exploatat prin muncă aproape un an și nimeni nu a investigat cazul.

Fiodor Ghelici i-a adresat un mesaj președintelui țării în care menționează că membrii organizației pe care o reprezintă, peste 500 la număr, au rămas dezamăgiți și și-au pierdut încrederea pe care au avut-o odată în președinte. „În campania electorală ați promis bunăstare și o viață demnă, dar o astfel de viață aveți dumneavoastră și tovarășii dumneavoastră. Poporul, cum a trăit în sărăcie, așa și trăiește. Nu ați devenit președintele întregului popor, dar președintele partidului pe care-l reprezentați, având grijă doar de interesele partidului”, a spus Fiodor Ghelici.

El a mai spus că, în loc de proiecte populiste, șeful statului ar face bine dacă ar folosi banii pentru a ajuta familii reale. Femeia cu cei trei copii și fratele ei ar avea nevoie de o casă. Activistul spune că va organiza proteste dacă autoritățile nu vor lua în vizor acest caz și nu o vor ajuta pe femeie.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele Asociației Republicane Obștești ,,Protecția Consumatorului"Conferințe IPN [HD] |Eficientizarea managementului administratorilor imobililor din domeniul locativ
Conferințe IPN [HD] | Lansarea Indexului Egalității de GenConferințe IPN [HD] | Proiectul ,,Vot informat și asumat" - prezentarea rezultatelor
Vezi toate
banner creditex