Un bărbat a murit lovit de o mașină la Măgdăcești
Print Send by email
09:40, 07 Iun 2018

Un bărbat de 35 de ani a murit în urma unui accident rutier produs aseară în jurul orei 22.35, în satul Măgdăcești, Criuleni. Victima, din raionul Rezina, traversa strada regulamentar, la trecerea de pietoni. Cel care l-a accidentat este un bărbat de 42 de ani, din Strășeni. 
 
Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Diana Maxim, a declarat pentru IPN că șoferul care s-ar face vinovat de accident a fugit de la fața locului, însă a fost identificat la scurt timp. Acesta a fost audiat, iar astăzi urmează să fie reținut pentru 72 de ore. 
 
Expertiza medico-legală urmează să stabilească dacă șoferul era sau nu în stare de ebrietate. Pe acest caz vor fi deschise două cauze penale, una pentru părăsirea locului accidentului și alta pentru accidentare în urma căreia a survenit un deces. 

 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"Conferințe IPN [HD] Fundația Roma Awareness
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Grupul de inițiativă al Adunării Consultative
Vezi toate
banner creditex