Festivalul Baloanelor cu aer cald are loc și în acest an
Print Send by email
17:09, 24 Mai 2018

Douăsprezece baloane cu aer cald, de diferite culori și modele, se vor ridica, rând pe rând, la înălțime în cadrul celui de-al cincilea Festival Internațional al Baloanelor cu aer cald, care se va desfășura în perioada 25-27 mai în Republica Moldova. Zborurile de dimineață, de la ora 06.30, se vor face la Orheiul Vechi, iar cele de seară, de la ora 18.00, în satul Ivancea, la Centrul de Instruire Moldtelecom.

Solicitat de IPN, Sergiu Boghean, membru al comitetului de organizare, a spus că la Festival participă 12 piloți din șase țări: România, Ucraina, Ungaria, Belgia, Olanda și Republica Moldova, țara gazdă fiind reprezentată de trei piloți.

Pentru un zbor cu balonul doritorii trebuie să rezerve din timp un loc, completând un formular care poate fi accesat pe pagina web a Clubului Sportiv National AEROBIS.  Prețul este de 99 de euro pentru persoană. Timpul de zbor variază între 40 de minute și o oră. Zborurile de până la 300 de metri, cu balonul ancorat de pământ, vor costa 100 de lei.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Orange Moldova

Orange Systems inspiră comunitatea IT să guste din noua rețetă de a lucra în IT

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Tehnologiile științifice bazate pe probe în monitorizarea campaniei electoraleConferințe IPN [HD] | Republica Moldova, de la promisiuni la realizări, raport
Conferințe IPN [HD] | Gheorgihi Grozav: Prezentarea Programului electoralConferințe IPN [HD] | Călin Vieru: Noutăți importante despre evoluția campaniei electorale
Vezi toate
banner creditex