Alegătorii pot verifica listele electorale întocmite pentru alegerile din 20 mai
Print Send by email
13:54, 16 Mai 2018

Alegătorii din localitățile unde pe 20 mai se vor desfășura alegeri locale noi pentru funcția de primar au posibilitatea să verifice corectitudinea întocmirii listelor electorale, atât în localurile secțiilor de votare, cât și online, accesând pagina electronică a Comisiei Electorale Centrale, transmite IPN.

Dacă, după introducerea codului personal, în câmpul: „Introduceți codul din imagine” nu apare niciun cod, solicitantul trebuie să apese repetat, de câteva ori, butonul „caută”. Potrivit Centrului de Apel al CEC, este vorba despre o problemă tehnică, care urmează să fie soluționată în cel mai scurt timp posibil.

Modificări în listele electorale pot fi solicitate de către alegători Comisiei Electorale Centrale sau biroului electoral al secției de votare la care sunt arondați, până pe 19 mai.

Cetățenii care au întrebări ce țin de organizarea și desfășurarea alegerilor locale noi, pot telefona la linia de informare a alegătorilor: (+373) 22 88 01 01.

Linia de informare funcționează de luni până vineri, între orele 08.00 – 17.00, sâmbătă, 19 mai, între orele 08.00 și – 18.00, iar în ziua alegerilor, duminică, 20 mai – între orele 05.00 și 24.00.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Academia Părinților de Invidiat - o nouă viziune asupra educației parentaleConferințe IPN [HD] |Îînchisoare cu suspendare pentru membrii unui grup criminal organizat
Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Vezi toate
banner creditex