Un tânăr moldovean a fost găsit împușcat pe un câmp din România
Print Send by email
11:02, 14 Apr 2018

Un tânăr de 31 de ani din Republica Moldova a fost găsit, sâmbătă dimineața, pe un câmp din localitatea bistrițeană Cepari, prezentând plăgi împușcate în zona superioară a corpului, scrie Agerpres în pagina electronică, citată de IPN.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Crina Sârb, a declarat că bărbatul rănit a fost găsit în jurul orei 04.00 dimineața, în locul numit „Pe sărata”, de către un bărbat care a alertat 112.

Potrivit reprezentantului Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, echipajul care a intervenit la caz a preluat pacientul cu plăgi împușcate în membrele superioare, torace și zona gâtului. Acesta a fost stabilizat, era conștient și a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații suplimentare.

Polițiștii au stabilit că rănile suferite au survenit în urma unui conflict spontan cu un alt cetățean moldovean, care a fugit de la fața locului și a fost prins câteva ore mai târziu în județul Maramureș.

La locul faptei nu a fost găsită nicio armă, anchetatorii urmând să stabilească dacă a fost folosită una letală sau neletală. Cercetările în acest caz continuă.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS