27 de autoturisme cu 48 de pasageri au fost deblocate din nămeți în apropiere de Susleni
Print Send by email
15:29, 18 Ian 2018

Pompierii au intervenit la deblocarea din nămeți a 27 de autoturisme cu 48 de pasageri, inclusiv șase copii. Autovehiculele nu și-au mai putut continua drumul din cauza troienilor formate în apropiere de localitatea Susleni, raionul Orhei.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, citat de IPN, și o ambulanță a fost tractată din zăpadă. Autospeciala urma să ajungă la un pacient din localitatea Cobâlnea, Șoldănești.

Cinci persoane din două unități de transport au primit ajutor după ce mașinile au rămas înzăpezite în apropiere de localitatea Căinari, Căușeni.

Potrivit ultimelor date, fără curent electric rămân  275 de localități din 18 raioane.  Specialiștii lucrează în teren pentru reconectarea consumatorilor la energia electrică.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex