Concurs de granturi pentru activități de protejare a mediului
Print Send by email
12:59, 13 Ian 2018

Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu oferă granturi organizațiilor non-guvernamentale și organizațiilor din comunitate (ONG/OSC) din țările în curs de dezvoltare pentru a le permite să facă față provocărilor globale de mediu, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției de Dezvoltare Regională Sud, suma maximă a grantului alocat este de 50 de mii de dolari. Dosarele pot fi depuse până pe 30 iunie 2018. Proiectele eligibile pentru finanțare țin de conservarea peisajului terestru la nivel de comunitate, agroecologie inovativă inteligentă din punct de vedere al climei, coaliții de management al substanțelor chimice locale și globale, platforme de dialog politic și de planificare între OSC și Guvern etc.

Informații despre procedura de aplicare, criteriile de eligibilitate și alte detalii pot fi aflate accesând pagina web: https://goo.gl/GhS8YG.

 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Promo-LEX

Controlul asupra Societății Civile din Regiunea Transnistreană ”OFICIALIZAT”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Împotriva lui F.Ghelici se pregătește o provocație cu scopul lichidării fiziceConferințe IPN [HD] Aplicarea forței și a gazelor lacrimogene contra creștinilor pașnici
Conferințe IPN [HD] |  Impactul deciziilor recente ale Consiliului PVE  asupra RMConferințe IPN [HD] | Poziția PP Voința Poporului față de rezultatele alegerilor locale noi
Vezi toate
banner creditex