O autocisternă cu motorină s-a răsturnat în apropiere de Vulcănești
Print Send by email
11:11, 06 Ian 2018

O autocisternă care transporta motorină s-a răsturnat, vineri seara, într-o intersecție din apropierea orașului Vulcănești, UTA Găgăuzia. Din cauza situației create, traseul a fost parțial blocat, circulația fiind dirijată de către inspectorii de patrulare, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență menționează că apelul la 901 a parvenit aproape de ora 20.00. În teren au fost îndreptate două echipe de salvatori cu două autospeciale. La fața locului, s-a stabilit că în autocisternă erau 30 de tone de motorină. Echipele de salvatori și pompieri au efectuat lucrări de pompare și transfer a motorinei într-o altă autocisternă.

Echipele de salvatori și pompieri au asigurat și paza antiincendiară, pentru a evita alte situații de risc. După aproximativ cinci ore, lucrările au fost încheiate, ulterior fiind evacuat de pe traseu și camionul răsturnat.

Șoferul nu a avut de suferit, acesta fiind singurul care se afla în cabina unității de transport. Alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie stabilite de către organele de drept.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploareConferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundere
Conferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistraConferințe IPN [HD] |Cheltuielile bugetare pentru Poliție: cât și cum
Vezi toate
banner ceu
banner creditex