Două minore și-au pierdut viața într-un incendiu la Nihoreni
Print Send by email
09:25, 04 Ian 2018

Două minore, de 15 și 17 ani, au decedat în această dimineață, 4 ianuarie, într-un incendiu izbucnit într-o casă de locuit din localitatea Nihoreni, raionul Râșcani. Din primele informații, focul a pornit de la un reșou electric pornit, transmite IPN.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, fetele se aflau în casă cu părinții, care nu au avut de suferit întrucât dormeau într-o altă încăpere, unde incendiul nu s-a răspândit. Echipajul de intervenție a stabilit că flăcările s-au extins doar camera în care dormeau fetele, cu suprafața de 15 metri pătrați. Cele două minore au fost găsite carbonizate.

Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | De ce trebuie micșorat tariful pentru gazele naturaleConferințe IPN [HD] | URA RASIALA în rândul elevilor   ia amploare
Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Vezi toate
banner ceu
banner creditex