Secția de informare și achitări a ACC a deservit într-o lună peste 6 mii de consumatori
Print Send by email
11:06, 07 Dec 2017

Peste șase mii de consumatori au fost deserviți pe parcursul lunii noiembrie în cadrul Secției de informare și achitări a SA „Apă-Canal Chișinău”. Oamenii s-au adresat pentru a soluționa operativ diverse situații, dar și pentru achitarea serviciilor prestate de către furnizor, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al ACC se menționează că specialiștii din cadrul Secției informare și achitări au oferit servicii contabile pentru aproape o mie de consumatori, iar servicii de informare au fost prestate pentru peste două mii de persoane. Totodată, peste trei mii de persoane au efectuat achitări în casierie.

Consumatorii se pot adresa specialiștilor din cadrul Direcției pe adresa strada Albișoara, 38, biroul 101. Aici, aceștia pot obține răspunsuri la orice întrebare ce ține de domeniul alimentării cu apă și de canalizare, începând cu solicitarea elaborării condițiilor tehnice pentru alimentare cu apă și de canalizare, coordonarea proiectelor de construire a sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, perfectarea contractelor de livrare a apei potabile și evacuare a apelor uzate, până la achitarea facturilor pentru serviciile prestate.

Pe parcursul a zece ani de la crearea Sectorului informare și achitări, peste 300 de mii de consumatori au primit consultații privind serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex