Clubul International al Femeilor organizează pe 10 decembrie Târgul de Crăciun
Print Send by email
15:31, 06 Dec 2017

Un Târg de Crăciun, organizat de Clubul International al Femeilor, va avea loc pe data de 10 decembrie, de la 10.00 la 16.00, la Moldexpo. Din banii adunați vor fi susținute proiectele care au un impact pozitiv asupra femeilor și copiilor defavorizați, transmite IPN.

Ambasadele acreditate în Moldova, meșteri populari, organizații internaționale și naționale, agenți economici vor expune în cadrul târgului bucate, băuturi, lucrări de artă, haine, cărți și jucării, toate la un preț accesibil. În cadrul evenimentului se va organiza și o tombolă cu premii. În vânzare au fost puse șapte mii de bilete.

Banii colectați din donațiile participanților la eveniment, dar și banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi direcționați către cinci beneficiari după cum urmează: Asociația copiilor născuți prematur „Vitae”; Asociația Obștească „Copii Ploii”; Fundația filantropică medico-sanitară „Angelus Moldova”; „Asociația Raională de Educare a Adulților Prutul de Sus” din Edineț și Centrul de caritate pentru refugiați (CCR).

La ediția precedentă a târgului s-au vândut peste șase mii de bilete și s-au colectat  30 de mii de dolari, direcționați sprijinirii femeilor și copiilor vulnerabili.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex