Biroul relații cu diaspora lansează Campania ,,Mândru că sunt din Moldova”
Print Send by email
17:08, 28 Noi 2017

Copiii cu vârsta cuprinsă între 12-17 ani, care locuiesc în Moldova sau sunt originari din Republica Moldova, dar sunt stabiliți peste hotare, pot participa în perioada 1-30 decembrie la un concurs de fotografie cu genericul: „De sărbători acasă”. Concursul face parte din Campania ,,Mândru că sunt din Moldova”, lansată astăzi, 28 noiembrie, de către Biroul Relații cu Diaspora din cadrul Cancelariei de Stat, în parteneriat cu META (Moldova English Teachers' Association), transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al BRD, pentru a participa la concurs persoanele trebuie să facă o fotografie a localității de baștină și să posteze fotografia pe pagina unei rețele de socializare a unui prieten(ă)/coleg(ă)/cunoscut(ă) aflată peste hotare, cu #hashtag - #mandrucasuntdinMoldova și o scurtă descriere, indicând specificul acelei localități și de ce ai ales anume acest loc. Apoi, să-și îndemne prietenii să-i urmeze exemplu. Postarea care va avea cele mai multe aprecieri și comentarii va fi câștigătoare la categoria „Cea mai populară”.

Pentru a intra în concurs, print screen-ul sau link-ul postării cu mesajul postat va fi expediat la adresa de e-mail: dor@gov.md, însoțit de un mesaj care să cuprindă: numele, prenumele, localitatea, precum și vârsta participantului.

După ce o comisie mixtă a juriului va aprecia fotografiile, aceasta va oferi premii celei mai populare fotografii pe rețelele de socializare (aleasă în urma aprecierilor și comentariilor care vin în susținerea ei); celei mai ingenioase/originale (un loc deosebit cu o descriere corespunzătoare) și celei mai reprezentative (adică cu cel mai semnificativ mesaj ce va caracteriza locul din fotografie).

Numele câștigătorilor concursului vor fi anunțate atât pe pagina oficială a Biroului relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat, cât și personal.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex