Biroul relații cu diaspora lansează Campania ,,Mândru că sunt din Moldova”
Print Send by email
17:08, 28 Noi 2017

Copiii cu vârsta cuprinsă între 12-17 ani, care locuiesc în Moldova sau sunt originari din Republica Moldova, dar sunt stabiliți peste hotare, pot participa în perioada 1-30 decembrie la un concurs de fotografie cu genericul: „De sărbători acasă”. Concursul face parte din Campania ,,Mândru că sunt din Moldova”, lansată astăzi, 28 noiembrie, de către Biroul Relații cu Diaspora din cadrul Cancelariei de Stat, în parteneriat cu META (Moldova English Teachers' Association), transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al BRD, pentru a participa la concurs persoanele trebuie să facă o fotografie a localității de baștină și să posteze fotografia pe pagina unei rețele de socializare a unui prieten(ă)/coleg(ă)/cunoscut(ă) aflată peste hotare, cu #hashtag - #mandrucasuntdinMoldova și o scurtă descriere, indicând specificul acelei localități și de ce ai ales anume acest loc. Apoi, să-și îndemne prietenii să-i urmeze exemplu. Postarea care va avea cele mai multe aprecieri și comentarii va fi câștigătoare la categoria „Cea mai populară”.

Pentru a intra în concurs, print screen-ul sau link-ul postării cu mesajul postat va fi expediat la adresa de e-mail: dor@gov.md, însoțit de un mesaj care să cuprindă: numele, prenumele, localitatea, precum și vârsta participantului.

După ce o comisie mixtă a juriului va aprecia fotografiile, aceasta va oferi premii celei mai populare fotografii pe rețelele de socializare (aleasă în urma aprecierilor și comentariilor care vin în susținerea ei); celei mai ingenioase/originale (un loc deosebit cu o descriere corespunzătoare) și celei mai reprezentative (adică cu cel mai semnificativ mesaj ce va caracteriza locul din fotografie).

Numele câștigătorilor concursului vor fi anunțate atât pe pagina oficială a Biroului relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat, cât și personal.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Verzii cheamă să facem un oraș curat și un trai luminatConferințe IPN [HD] | Cooperarea USR cu forțele politice cu adevărat pro-europene din RM
Conferințe IPN [HD] | Autodenunțul - instrument de protecție a corupțilorConferințe IPN [HD] | Prezentarea rezultatelor consultării publice privind unirea RM cu România
Vezi toate
banner ceu
banner creditex