Patru persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite de un autobuz la Ungheni
Print Send by email
17:59, 24 Noi 2017

Patru persoane au ajuns, în după amiaza zilei de vineri, la spitalul din Ungheni după ce au fost lovite de un autobuz de pe ruta Soroca – Ungheni, pe platoul de așteptare al autogării din Ungheni.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Politie Ungheni și Nisporeni, Lilia Covaliov, a declarat pentru IPN că șoferul a pornit motorul pentru a-l încălzi, iar autobuzul a luat-o din loc și a intrat în câțiva oameni care stăteau alături. Deocamdată nu este clar cum s-a produs accidentul și dacă șoferul era sau nu la volan când unitatea de transport a demarat.

Andrian Cotea, medic de gardă al Secției reanimare, a spus că o femeie a suferit contuzie la coloana vertebrală și cutia toracică, iar un bărbat s-a ales cu traumatism închis la cutia toracică și cu facturi de coaste și de braț. „Starea lor este gravă, dar stabilă. Se vor recupera”, a spus medicul.

Ceilalți doi accidentați au ajuns unul la chirurgie și altul la traumatologie, cu traumatisme mai ușoare.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex