Apă-Canal Chișinău a desemnat câștigătorii concursului „Povestea apei”
Print Send by email
17:16, 12 Oct 2017

SA „Apă-Canal Chișinău” a desemnat câștigătorii concursului de desen „Povestea apei”, dedicat celei de-a 125-a aniversări a întreprinderii. 47 de elevi, autori ai celor mai reușite desene, s-au învrednicit de diplome și premii bănești, iar lucrările acestora au fost expuse în sala de ședințe a întreprinderii, transmite IPN.

În cadrul evenimentului de premiere, directorul general al ACC, Veronica Herța, a comunicat că desenele au fost recepționate în perioada 11 septembrie – 1 octombrie, în total au fost depuse 675 de lucrări. Din numărul total, au fost selectate 47 de desene, la două secțiuni – clasele primare și gimnaziale.

Douăzeci de premii au fost acordate pentru locurile întâi, doi și trei, iar încă 27 au fost premii speciale pentru originalitate, creativitate. Printre câștigători este și un copil de la Penitenciarul nr. 10 din satul Goian. „Am vrut ca și copiii care sunt în alte condiții decât cei de acasă să poată să-și demonstreze talentul și curajul, prin participarea la concurs”, a notat Veronica Herța.

Participanții la concurs au primit și câte o cană cu insigna și sloganul „Apă-Canal Chișinău”: „Creată de natură – livrată de noi”.

Veronica Herța a mai spus că acest concurs este prilejuit de cei 125 de ani de la fondare, pe care întreprinderea îi va marca pe 12 decembrie. Desenele vor fi expuse pe coridoarele întreprinderii.

Concursul „Povestea apei” s-a desfășurat cu susținerea Direcției generale educație, tineret și sport. Atât concursul, cât și expoziția sunt la a treia ediție.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex