Elevii și studenții trebuie să se înregistreze la medicul de familie
Print Send by email
08:51, 22 Sep 2017

În contextul începerii noului an de învățământ, Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM), informează elevii și studenții despre procedura de înregistrare la medicul de familie. În cazul elevilor cu vârsta de până la 18 ani cererea este completată de reprezentantul legal. Iar studenții și elevii cu vârsta de peste 18 ani depun personal cererea la medicul de familie ales, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al CNAM. 
 
Dacă elevul sau studentul revine zilnic la locul de trai, cererea este depusă la medicul de familie care deservește familia acestuia, conform locului de trai. Iar dacă nu revine zilnic la locul de trai, cererea poate fi depusă la medicul de familie care deservește teritoriul unde își are locul de trai permanent sau temporar, la cămin sau gazdă.

La schimbarea medicului de familie într-o altă instituție medicală, solicitanții vor depune personal cererea semnată de medicul ales la Serviciul teritorial de relații cu beneficiarii al CNAM.


(1) comentarii
parus
12:13, 22 September 2017

Nu au dupa cine sa deconteze finantele .de parca cineva din studenti merg la medic.

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Pe 25 martie se va vota Reîntregirea ȚăriiConferințe IPN [HD] | Prețul inegalității din Moldova
Conferințe IPN [HD] |Chișinăul de seară, orașul luminilor, rezultatul concursuluiConferințe IPN [HD] | PUN își consolidează rândurile
Vezi toate
banner ceu
banner creditex