Un punct vamal la frontieră și-a sistat temporar activitatea
Print Send by email
11:52, 19 Iun 2017

Punctul de trecere „Briceni-Rossoșanî” și-a sistat temporar activitatea din cauza unor defecțiuni tehnice la baza de date din gestiunea autorităților vamale ucrainene, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Serviciului Vamal.

Participanții la traficul transfrontalier care și-au planificat traversarea frontierei prin punctul de trecere nominalizat sunt îndemnați să opteze pentru alte posturi aflate în apropiere. Harta interactivă a punctelor de trecere poate fi vizualizată pe pagina web a Serviciului Vamal.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex