Restricții de traversare a frontierei din cauza vremii
Print Send by email
09:07, 11 Ian 2017

/18.10/ Prin punctul de trecere Tudora a fost reluat traficul mijloacelor de transport de mare tonaj. La fel, au fost ridicate restricțiile de trecere a frontierei prin punctele de trecere Palanca și Săiți.

/13.50/ Serviciul Vamal: Posturile vamale „Tudora” și „Palanca” și-au reluat activitatea, fiind autorizată traversarea frontierei pentru toate categoriile de unități de transport.

/13.00/ Autoritățile de frontieră din Ucraina și-au informat colegii din Moldova că au fost instituite restricții de trafic pe drumurile de acces la frontiera cu Republica Moldova, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Circulația este interzisă în zona de sud a frontierei, de pe partea ucraineană, iar acest fapt condiționează neautorizarea trecerii frontierei de stat prin punctele de trecere situația la hotarul moldo-ucrainean. 

/11.50/ Serviciul Vamal anunță că a fost reluată activitatea prin postul vamal „Cișmichioi”, „Basarabeasca” și „Mirnoe”. La postul vamal „Basarabeasca” circulația este permisă doar până în localitatea Serpnaia (UA), iar după traversarea postului „Mirnoe” este posibil de circulat doar până în orașul Bolgrad (UA).

/10.50/ Serviciul Vamal: Traversarea frontierei de stat este restricționată și prin postul vamal „Palanca”.

/10.20/ Serviciul Vamal anunță că, din cauza traseelor înzăpezite pe teritoriul ucrainean, este restricționată circulația prin posturile vamale „Săiți” și „Tudora”.

/10.09/ Poliția de Frontieră precizează că prin punctele de trecere „Giurgiulești-Reni”, „Vulcănești”, „Mirnoe”, „Cișmichioi”, „Ceadîr-Lunga-1”, „Ceadîr-Lunga-2” și „Basarabeasca” este autorizată trecerea frontierei de stat, însă pe motiv că ninsorile abundente au blocat căile de acces pe teritoriul Ucrainei, unitățile de transport nu-și pot continua drumul. Astfel, șoferii sunt nevoiți să facă cale întoarsă.

/09.13/ Punctele de trecere „Giurgiulești - Reni”, „Cișmichioi”, „Vulcănești”, „Mirnoe” și „Cairaclia” și-au sistat activitatea.

/09.07/ În legătură cu blocarea căilor de acces pe teritoriul Ucrainei, cauzată de ninsori abundente, sunt consemnate restricții de trafic prin posturile vamale „Ceadîr-Lunga 1”, „Ceadîr-Lunga 2”, „Basarabeasca”, „Mirnoe”, „Vulcănești” și „Cișmichioi”. Totodată, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, prin punctele de trecere „Tudora” și „Palanca” nu este autorizată trecerea transportului de mare tonaj, transmite IPN.

Din cauza formării podurilor de gheață peste râul Nistru, rămâne sistată activitatea posturilor vamale de tip debarcader „Soroca” și „Cosăuți”. La fel, punctele de trecere de tip debarcader, „Soroca”, „Cosăuți” și „Vasilcău” rămân nefuncționale.
 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Academia Părinților de Invidiat - o nouă viziune asupra educației parentaleConferințe IPN [HD] |Îînchisoare cu suspendare pentru membrii unui grup criminal organizat
Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Vezi toate
banner creditex